KAMPANJ

Uppsala Monitoring Centre (UMC)
The Code to China

BAKGRUND

Genom forskning och utveckling arbetar Uppsala Monitoring Centre för säkrare och effektivare användning och utveckling av läkemedel över hela världen. WHO Drug Dictionary China är ett viktigt hjälpmedel för dem som arbetar med att analysera läkemedel/resultat, oavsett om det handlar om biverkningsrapportering eller läkemedelsutveckling.

Med kampanjen ”The Code to China” hjälpte vi Uppsala Monitoring Centre (UMC) att lansera sin ”Drug Dictionary China” på DIA (Drug Information Association), en av världens största mässor för forskare och läkemedelsutvecklare.

KAMPANJEN

Med avstamp i tre stora kinesiska uppfinningar – skrivkonsten, bläcket och papperet – tog vi bland annat fram monter och mässupplägg, DR och e-postmarknadsföring, kampanjhemsida och foldrar, annonser och banners, bildspel och powerpointmallar. ”Ett av de bäst genomförda lanseringskoncepten som vi någonsin sett”, påstod flera internationellt erfarna mässdeltagare.

VILL DU VETA MER?

Eller kanske vill du hellre prata om något helt annat? Oavsett vilket, hör gärna av dig direkt via telefon eller fyll i kontaktforumläret nedan så ringer jag upp dig så snart som möjligt.