OM OSS

Vårt mål är att vara partners till våra uppdragsgivare inom hela marknadskommunikationsområdet.
Inget problem är för litet. Inget uppdrag är för stort.

Våra uppdrag utgår alltid ifrån kunskap om kundens marknad och är ofta att informera, öka kännedomen, förändra attityder, väcka engagemang, öka försäljningen, skapa lojalitet eller stärka närvaron.

Det innebär att vi arbetar med allt från medieoberoende strategisk rådgivning, varumärkesbyggande aktiviteter till kreativa kampanjer och produktion i alla relevanta kanaler - traditionella såväl som digitala och sociala. Vi gör varumärkesplattformar, grafiska profiler, webbplatser, mobila lösningar, filmproduktion, mediarådgivning/planering och mycket mer.

Vi har Uppsala som bas, men har uppdragsgivare i hela Sverige. Tillsammans har vi har lanserat framgångsrika kampanjer både nationellt och internationellt. De fem senaste åren har vi funnits med bland Sveriges bästa byråer, när de som köper kommunikation har rankat Årets byrå. Naturligtvis är vi medlemmar i branschorganisationen Sveriges kommunikationsbyråer.

Lyssnande

Vi tar reda på om det som ska sägas är intressant för den det ska sägas till.

Annorlunda

Vi tittar på hur dina konkurrenter gör. Och försöker sedan ofta göra något helt annorlunda.

Tydlig

Det är inte vad du säger som påverkar, det är hur du säger det. Utan tydlighet har du inte en chans.

Uthållig

Vi tror att konsekvens och uthållighet betalar sig. Människor har större förtroende för dem som de känner igen.

Vår historia

Matador startades år 2000 av fem medarbetare från en av Sveriges första och största webbyråer. Med avstamp i den kompetensen har vi byggt en kommunikationsbyrå där vi jobbar med både traditionella, digitala och sociala kanaler på strategisk och operativ nivå.

Jobba hos oss

Vi söker alltid duktiga och drivna medarbetare. Är välutbildad, nyfiken eller bara brinner för kommunikation? Tror du på den goda idén och att kontext är något av det viktigaste som finns, då vill vi absolut träffa dig. Kontakta oss på info[at]matador.se så hör vi av oss.