Ny digital tjänst lanserad

Upplagt november, 2017

Griiff problemlösarna är ett nystartad Uppsalabaserat företag med en affärsidé om att vara en vän i nöden, eller ännu hellre den långsiktiga samarbetspartner som alltid finns där när man behöver hjälp att få ihop livspusslet. Utmaningen är hjälpa familjer och enskilda att hitta ett pålitligt stöd när to-do listan växer, vare sig det handlar om stora och viktiga projekt i familjen, hantera husförsäljning och flytt åt sina åldrande föräldrar eller vardagliga åtaganden som städ och trädgårdsskötsel. Namnet har sitt ursprung i tyskans Griff, som betyder handtag.

Tillsammans med Griiff har Matador och vår tekniska partner Swace Digital tagit fram ett helt nytt tjänstekoncept och utvecklat en digital produktplattform. Produkten är en digital och personlig tjänsteförmedling online med hög nivå av automatisering i det bakomliggande systemet.

Projektet har löpt under slutet av 2016 och 2017 i agil projektprocess med flera steg, och omfattat bl.a. grafisk profil, design av produkten funktionalitet och innehållsstruktur, teknisk förstudie, prototyp, användartester, utveckling av system med integration av faktureringshantering och kundtjänst.

Samarbetet pågår och vi är mycket stolta att projektets första del är nu lanserad, kolla in www.griiff.se.

Behöver du hjälp att få ihop livspusslet? Lugnet börjar med att Griiffa!