Broschyr del i lansering av svenskt high-tech instrument

Upplagt augusti, 2016

Kibion är ett svenskt bolag som är världsledande på att diagnosticera tarmbakterien Helicobacter Pylori. Diagnosticeringen görs genom utandningstester och analytiska instrument. Bakterien kan orsaka magsår och räknas som en av världens vanligaste infektioner hos människor.

Under 2016 kommer Kibion att lansera sitt nya instrument Kibion Dynamic som sätter en ny standard i form av storlek, funktionalitet, användargränssnitt och handhavande.

Matador har under våren arbetat med att ta fram ett informationsmaterial som förklarar produktens fördelar som t ex Touchdisplay. Målgrupper är klinikchefer, läkare som använder produkten och inköpsansvariga på kliniker.

Kontrasten mellan omslagets obestrukna papper med ytstruktur och inlagans bestrukna papper skapar en dynamisk effekt. Tillsammans med en foliering på omslaget sticker broschyren ut och förmedlar en känsla av mänsklig närvaro och teknik i framkant.

Matador har arbetat med Kibion sedan 2012 och bl a tagit fram webbplats, produktblad, mässmaterial och olika printprodukter.